Afscheid Anke

Beste Anke,

Vandaag is het afscheid van jou als bestuurslid van de Raad van Kerken. Je hebt het Dagelijks bestuur en het Algemeen Bestuur op een voortreffelijke wijze weten te sturen gedurende vier jaren. Waarnemen en bijsturen zijn jouw goede eigenschappen. We hebben je leren kennen als een “bewaker bij uitstek” van de Oecumene binnen de Raad!  Hiervoor is veel waardering.Alle belangrijke zaken die op je pad kwamen,  heb je serieus en op een attente wijze naar voren gebracht, bijvoorbeeld:  is door jou een AB vragenlijst gemaakt, om het functioneren van het DB scherp te houden!

Anke_afscheidrvk (558 x 992)

Anke, persoonlijk!

Anke is heel erg gastvrij, maakt ruimte beschikbaar voor overleg in haar kantoor omtrent de Lessons en Carols, zo ook met het bestuur van de 4 mei commissie om de herdenkingsbijeenkomst te regelen.

We hebben als bestuur regelmatig aan de Heerderweg gebruikt gemaakt van de ruimtes in je woning. Heel plezierig was altijd, dat er een banketbakker aanwezig was… …Een goede plek om te vergaderen! Zoals nu ook weer met het RvK. Archief, “kom maar bij mij in de kantoren hoor” ruimte genoeg! Ook voor de BBQ , onlangs met het afscheid van twee bestuursleden.

Tot slot willen we je bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor de Raad van Kerken Epe . Ook wensen wij je namens het DB en AB nog vele jaren met allen die je dierbaar zijn.

Namens Anne, Minke, Wilte en de Algemeen Bestuursleden.